Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Advies CDN

Waarom online advies bij ons aanvragen?
Wij bieden vele mogelijkheden om u (en eventuele gezinsleden) te verzekeren tijdens uw verblijf in het buitenland. Onze mogelijkheden zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en om u daar zo gericht mogelijk op te kunnen adviseren moeten we eerst een aantal zaken van u weten.

Hieronder vragen wij daarom puntsgewijs informatie op die we nodig hebben om u per mail binnen 1 tot 3 werkdagen van een inhoudelijk advies te voorzien. Des te duidelijker en vollediger u ons informeert des te duidelijker en vollediger kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden!

Kosteloos!
Het persoonlijke advies wat we voor u opstellen per mail is kosteloos.

Spamfolder
Een enkele keer komt ons advies in de spamfolder van uw mailprogramma terecht. Dit is helaas niet te voorkomen. Heeft u geen advies van ons in uw inbox ontvangen, kijk dan eerst even in uw spamfolder om te bekijken of onze berichten daarin terecht zijn gekomen. Alvast dank!

Expat en Emigratieadvies

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org