Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Referentie 1

From: M.
To: JoHo Insurances
Sent: Monday, September 17, 7:58 AM
Subject: bedankje

Geachte heer, mevrouw, team van Joho,

Ik weet dat het niet nodig is om dit te schrijven, maar bij deze wil ik mijn verzekering stopzetten. Ik heb een baan gevonden in Roemenie en daarom is de verzekering niet meer nodig.

Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken want ik vond de verzekering, service, contacten etc. meer dan uitstekend. Beter gezegd: het was geweldig!
Dus bedankt voor de hulp, steun en prima support.

Grote klasse!

Groeten,

M.

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor