Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Referentie 5

From: M.
To: JoHo Insurances
Sent: Friday, January 13, 7:21 AM
Subject: RE: OOM Global Traveler

Hallo J.,

Verder wil ik je bij deze nog even laten weten dat ik vind dat jullie een goede service bieden, zowel voor het beantwoorden voor allerlei vragen omtrent verzekeringen als het gemak om bij jullie verzekeringen af te sluiten en te verlengen! Complimenten, dat mag best eens gezegd worden in een maatschappij die naar mijn gevoel steeds minder dienstverlenend wordt. Keep the good work going!

Groet,

M.

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor