Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Premievergelijking internationale ziektekostenverzekeringen

Premies berekenen en premies vergelijken

  • Indien u het adviesformulier invult, dan sturen wij u op basis van uw situatie en plannen de premievergelijking internationale ziektekostenverzekeringen toe.
  • Op de pagina's van de verschillende verzekeringen vindt u online rekenmodules, waarmee u zelf de premie van de betreffende verzekering eenvoudig online kunt berekenen.
  • Op onze nieuwsblog "Wat kost een expat- of emigratieverzekering" vindt u een kort overzicht van premies in de verschillende situaties.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org