Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Premievergelijking internationale ziektekostenverzekeringen

Met deze premievergelijking module kunt u op basis van uw situatie of plannen online de premie van een aantal langlopende internationale ziektekostenverzekeringen vergelijken. Dit geeft een eerste indicatie van de kosten, onder voorbehoud van acceptatie door de verzekeraar. De mogelijkheden verschillen onder meer op basis van leeftijd en het woonland. Indien een verzekeraar geen premie-tabel beschikbaar heeft gesteld wordt 'op aanvraag' vermeld in het overzicht.

Premies vergelijken

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org