Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Ontwikkelingssamenwerking

JoHo Insurances en expatverzekering.be zijn onderdeel van The World of JoHo.

Met de verdiensten van JoHo Insurances en expatverzekering.be worden JoHo ontwikkelingsprojecten in het buitenland mogelijk gemaakt.

JoHo wil bijdragen aan een tolerante, verdraagzame en duurzame wereld.

  • Door mensen in staat te stellen betere keuzes te maken en beter samen te werken.
  • Door middel van het oprichten van wereldwijde support centers, netwerken en internetplatforms waar men, vanaf de schooltijd tot na het pensioen, gestimuleerd en geholpen wordt om kennis te delen en talent te ontwikkelen.
  • Met de nadruk op: leren, reizen, werken, ondernemen en ontwikkelingssamenwerking in het buitenland.
  • Voor scholieren, studenten, expats, ondernemers, reizigers, vrijwilligers & iedereen die internationale samenwerking een warm hart toedraagt.

Waar staat JoHo voor?

Naast het steunen van vele projecten wereldwijd, biedt The World of JoHo diverse mogelijkheden op het gebied van verzekeringen, advies, vrijwilligers en andere zaken.

Met betrekking tot de verzekeringen gaat het om onder meer de volgende punten:

  • ziektekosten met molestdekking (zie ook molest)
  • speciale collectieven voor ontwikkelingssamenwerking, NGO's, etc.
  • internationale arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor lage inkomens

Alle medewerkers, inclusief eventueel familieleden, kunnen binnen een collectief worden verzekerd. Al vanaf 5 werknemers (in het buitenland) gelden al voordelen zoals non-selecte acceptatie!

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Stationsweg 2D
2312 AV Leiden
Nederland
T: +31883214561
E: contact@johoinsurances.org