Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Adviesformulier

Waarom online advies bij ons aanvragen?

Wij bieden vele mogelijkheden om u (en eventuele gezinsleden) of uw werknemers te verzekeren tijdens het verblijf in het buitenland. De mogelijkheden en premies zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Om daar gericht en goed over te kunnen adviseren, stellen wij meerdere vragen. Aan dit advies per e-mail zijn geen kosten verbonden. ​Op onze communicatie, diensten en websites zijn onze algemene voorwaarden en de dienstenwijzer van toepassing. 

Wat kunt u van ons verwachten?:

  1. U vult ons adviesformulier in.
  2. Wij sturen u op korte termijn * ons advies of aanvullende vragen naar aanleiding van het advies per email.
  3. Heeft u vragen over ons advies?  Neem graag contact op, dan helpen wij u graag.
  4. Indien u 1 of meer van de aangeboden verzekeringen wilt aanvragen, dan assisteren en ondersteunen wij u bij het gehele aanvraagproces.

* Binnen hoeveel dagen ontvangt u een reactie?

U kunt per email binnen 1 a 2 werkdagen (in drukke periodes binnen 4 werkdagen) een eerste reactie verwachten. Des te vollediger u ons informeert, des te beter kunnen wij u adviseren! Indien er sprake is van spoed, wilt u dat dan graag (onderaan) vermelden in deze aanvraag?. 

 
Fill out my online form.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Stationsweg 2D
2312 AV Leiden
Nederland
T: +31883214561
E: contact@johoinsurances.org