Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Verlies van inkomen door ziekte of ongeval

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen - buitenland

Wordt u ernstig ziek? Raakt u invalide door een ongeval? Kunt u in geheel niet meer werken? Kunt u slechts maar een klein deel van uw werkzaamheden verrichten? Dan is er grote kans dat u op basis van deze situatie uw werk verliest, en daarmee ook uw inkomen. In België vormen de sociale – en werknemers verzekeringen een vangnet voor het verlies van inkomen. In het buitenland kan dat heel anders liggen!

Waarom verzekeren?

Bij vertrek naar het buitenland is men in de meeste gevallen niet meer verzekerd voor verlies van inkomen door ziekte of ongeval, tenzij de (nieuwe) werkgever een goede regeling heeft getroffen hiervoor, of indien er in het nieuwe woonland ook vanuit de overheid regelingen aanwezig zijn.

Er zijn mogelijkheden om voor het risico op verlies van inkomen door ziekte of ongeval een particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Zou u dit niet doen, dan is er geen verzekering waar u aanspraak op kunt doen en zou u zijn aangewezen op uw eigen vermogen of een bijstanduitkering.

Wat kan JoHo Insurances voor u betekenen?

Wij vinden het belangrijk dat mensen die onverzekerd zijn, zich hiervan bewust worden, en weten welke risico's niet meer verzekerd zijn. Wij willen mensen ook wijzen op de verschillende mogelijkheden om zich hier wel tegen te verzekeren. Dit doen wij onder andere door informatie beschikbaar te maken op onze website. Daarnaast geven wij graag inzage in onze mogelijkheden om u te verzekeren tegen deze risico’s.

Als tussenpersoon werken wij samen met diverse verzekeraars in België en buiten België. Wij bemiddelen in verschillende soorten verzekeringen waarmee (een deel van) het risico kan worden verzekerd, en een vervangen inkomen kan worden verkregen. Wij geven daarbij aan welke opties wij hebben en proberen u meer inzicht te geven door de kenmerken van de diverse verzekeringen te benoemen, en waar mogelijk ook de verschillen tussen de opties. Wij spreken niet over verzekeringen waarin wij zelf niet bemiddelen, omdat wij daar niet voldoende van weten. Het is onze ervaring dat je een verzekering pas echt leert kennen, als je er ook daadwerkelijk (langere tijd) in bemiddelt.

De wijze waarop wij bemiddelen heet Execution Only. In “Een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten” lichten wij dit uitgebreid toe. Mede ook om de kosten laag te houden, wordt er geen complete inventarisatie gedaan, en volgt er ook geen uitgebreid persoonlijk advies. In plaats daarvan geven wij een uitgebreide uitleg, toelichting over ons aanbod, zetten wij de verschillen op een rijtje en kunnen wij de premie uit (laten) rekenen. Zo kunt u zelfstandig een juiste keuze maken, wij helpen verder met aanvraag/bemiddeling, en beheer gedurende de looptijd. Deze werkwijze vereist voor u wel een bepaalde basiskennis en ervaring. Een “zelftoets” in de vorm van een aantal vragen is daarom verplicht gesteld. U vindt deze in het document “Een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten”. Dit document wordt toegezonden nadat we een overzicht van de mogelijkheden voor u hebben gemaakt.

Toelichting

Voor een verdere toelichting verwijzen wij u naar het volgende document JoHo Insurances - Dienstverleningsdocument en toelichting arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Offertes opvragen

U kunt het volgende online formulier gebruiken om snel en volledig vrijblijvend een offerte op te vragen.

Gratis persoonlijk advies van JoHo Insurances

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org