Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Verlies van inkomen door ziekte of ongeval

1. Het risico o[ verlies van inkomen in het buitenland

Wordt u ernstig ziek? Raakt u invalide door een ongeval? Kunt u in geheel niet meer werken? Kunt u slechts maar een klein deel van uw werkzaamheden verrichten? Dan is er grote kans dat u op basis van deze situatie uw werk verliest, en daarmee ook uw inkomen. In België vormen de sociale – en werknemers verzekeringen een vangnet voor het verlies van inkomen. In het buitenland kan dat heel anders liggen, en bestaat de kans dat u uw inkomen geheel verliest.

2. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (Income protection)?

Bij vertrek naar het buitenland is men in de meeste gevallen niet meer verzekerd voor verlies van inkomen door ziekte of ongeval, tenzij de (nieuwe) werkgever een goede regeling heeft getroffen hiervoor, of indien er in het nieuwe woonland ook vanuit de overheid regelingen aanwezig zijn.

Er zijn mogelijkheden om voor het risico op verlies van inkomen door ziekte of ongeval een particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Zou u dit niet doen, dan is er i veel situaties geen verzekering of uitkering waar u aanspraak op kunt maken, en bent u  aangewezen op uw eigen vermogen of financiële steun van familie of vrienden.

3. Wat kan JoHo Insurances voor u betekenen?

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van de situatie en mogelijke risico voor u en uw gezin. Wij willen u ook wijzen op de verschillende mogelijkheden om u hier tegen te verzekeren. Dit doen wij onder andere door informatie beschikbaar te stellen op onze website. Daarnaast geven wij graag inzage in onze mogelijkheden om u te verzekeren tegen deze risico’s.

Als tussenpersoon werken wij samen met diverse internationale verzekeraars. Wij bemiddelen in verschillende soorten verzekeringen waarmee (een deel van) het risico kan worden verzekerd, en een vervangen inkomen kan worden verkregen na verlies van inkomen door ziekte of een ongeval. 

4. Offertes opvragen

U kunt het volgende online formulier gebruiken om snel en volledig vrijblijvend een offerte op te vragen van een internationale arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Gratis persoonlijk advies van JoHo Insurances

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Stationsweg 2D
2312 AV Leiden
Nederland
T: +31883214561
E: contact@johoinsurances.org