Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Contact - JoHo Insurances

JoHo Insurances - Den Haag - Nederland
Adres JoHo Insurances (Expatverzekering.nl)
Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag (The Hague)
The Netherlands
E-mail contact@johoinsurances.org
Telefoon

Vanwege de maatregelen betreffende het Coronavirus zijn wij de komende tijd telefonisch niet goed bereikbaar. Wij willen u vragen om bij voorkeur via email contact op te nemen of het online adviesformulier in te vullen. Voor medische noodhulp kunt u wel 24/7 telefonisch contact opnemen met de alarmcentrale van uw verzekering (zie ook het bericht hieronder).

Telefonisch contact is mogelijk op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 Nederlandse tijd. Buiten deze uren kunt u het beste uw vragen via email toesturen, om snel antwoord te krijgen.

 

Noodsituatie? Bel de Alarmcentrale van uw verzekering!

Bent u al verzekerd en is er sprake van een calamiteit, zoals ziekenhuisopname? Neem contact op met de Alarmcentrale (24/7 bereikbaar) van uw verzekeraar. Het nummer van de alarmcentrale vindt u op uw verzekeringspasje. Hier vindt u een lijst van telefoonnummers van verschillende Alarmcentrales.

 

Persoonlijk advies?

Voor een persoonlijk advies kunt u het beste gebruik maken van het online adviesformulier.

Vragen en advies

Voor vragen en advies over internationale verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kan het online adviesformulier worden ingevuld. Ook kunt u gebruik gemaakt worden van de verzekeringsinloopdagen. Voor vragen, het maken van een afspraak en aanvullende informatie kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Afspraak op kantoor in Den Haag

Op dit moment hebben wij tijdelijk geen mogelijkheden voor een afspraak op ons kantoor in Den Haag. 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: contact@johoinsurances.org