Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Internationale verzekeringen

Goudse Expat Pakket

Het Goudse Expat Pakket is een uitgebreid verzekeringspakket voor Nederlanders en Belgen die langere tijd in het buitenland wonen en werken. Bijvoorbeeld omdat u uitgezonden wordt door uw werkgever, omdat u lokaal werk heeft gevonden of omdat u op eigen initiatief (freelancers, zelfstandige ondernemers, buitenlandse werkgever) ergens op de wereld woonachtig en werkzaam bent!

Special Isis Reisverzekering

Special Isis reisverzekering

Special ISIS: een speciale reisverzekering voor jongeren en avontuurlijke mensen van de Nederlandse verzekeraar Goudse Verzekeringen. ISIS (International Student Insurance Services) is sinds 1952 een handelsnaam van Goudse Schadeverzekeringen. De reisverzekering is gericht op langdurig verblijf (max 4 jaar) in het buitenland.

 

CIGNA Global Health

Cigna is een internationale ziektekostenverzekeraar van Amerikaanse origine. Ze bieden een individuele internationale ziektekostenverzekering aan, die geheel online aangevraagd kan worden. Cigna is een bekende naam wereldwijd en met een polis van Cigna bent u dan ook verzekerd van een groot internationaal netwerk van zorgverleners waar u gebruik van kunt maken.

Gratis persoonlijk advies van JoHo Insurances

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org