Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Internationale verzekeringen

April MyHealth

April MyHealth logo

APRIL International Care France, an insurance intermediary, designs, distributes and manages insurance solutions and assistance services for individuals, travelers, expatriates and businesses. Thanks to strong partnerships with distributors and medical providers, April is able to provide services anywhere in the world, combining proximity and expertise.

Ziekteverzekeringen in het buitenland

Indien u gaat emigreren vervalt in veel situaties de ziekteverzekering vanuit België. Op onze website vindt u alles over de mogelijkheden die u heeft om goed verzekerd te blijven tegen ziektekosten. Bij vertrek vervallen ook de overige reguliere verzekeringen (denk aan de reisverzekering, aansprakelijkheid, inboedel, rechtsbijstand) en sociale voorzieningen.

CIGNA Global Health

Cigna Global Health Insurance

Cigna is een internationale ziektekostenverzekeraar van Amerikaanse origine. Ze bieden een individuele internationale ziektekostenverzekering aan, die geheel online aangevraagd kan worden. Cigna is een bekende naam wereldwijd en met een polis van Cigna bent u dan ook verzekerd van een groot internationaal netwerk van zorgverleners waar u gebruik van kunt maken.

SOS hulpverlening

sos hulpverlening

Een SOS verzekering is eigenlijk een verzamelnaam voor een verzekering die tal van dekkingen bevat ten behoeve van medische calamiteiten. In een SOS verzekering zitten vaak de navolgende dekkingen, maar er is veel onderling verschil. Verderop op de pagina bespreken we de details binnen ons aanbod van SOS verzekeringen

Cigna Close Care

Cigna Close Care Insurance

Cigna Close Care - een "budget" variant van de internationale ziektekostenverzekering van Cigna. Met dekking in het woonland en land van herkomst, en beperkte dekking tijdens reizen. Door de relatief lage premie is deze ziektekostenverzekering een interessante optie voor iedereen die met een lager budget langdurig in het buitenland wil wonen, of al woonachtig is.

Goudse Expat Pakket

Het Goudse Expat pakket is een uitstekende pakketverzekering voor iedereen die langere tijd (minimaal 1 jaar en maximaal tot 72-jarige leeftijd) naar het buitenland gaat om te werken. De verzekering geldt niet alleen voor de expat zelf, maar (indien gewenst) ook voor het hele gezin.

Gratis persoonlijk advies van JoHo Insurances

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Stationsweg 2D
2312 AV Leiden
Nederland
T: +31883214561
E: contact@johoinsurances.org