Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

JoHo Insurances - Expatverzekering

Internationale ziekteverzekeringen

Zoekt u een internationale ziekteverzekering omdat uw Belgische zorgverzekering of hospitalisatieverzekering vervalt of onvoldoende dekking biedt buiten België? Wilt u zich voor reisbijstand en medische repatriëring en evacuatie verzekeren? Wilt u weten hoe u zich voor verlies van inkomen als gevolg van ongeval of ziekte kunt verzekeren tijdens uw werk in het buitenland? Hoe zit het met zwangerschap en bevalling in het buitenland? JoHo Insurances helpt u met deze en vele andere vragen bij wonen en/of werken in het buitenland. Vraag een kosteloos advies aan en wij sturen u een persoonlijk overzicht aan mogelijke verzekeringen en premies.

Reisverzekering met corona dekking

Zoekt u een reisverzekering inclusief dekking voor medische kosten i.v.m. Corona? De Globe Traveller Insurance biedt deze dekking voor spoedeisende medische kosten in verband met covid-19 (Corona). Lees verder voor meer informatie.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: contact@johoinsurances.org