Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Goudse Expat Pakket

Het Goudse Expat pakket wordt aangeboden door De Goudse Verzekeringen, een grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij die al bestaat sinds 1922. Dit verzekeringspakket wordt aangeboden aan mensen met een Nederlandse of Belgische nationaliteit, die naar het buitenland gaan of daar reeds wonen. In de communicatie zult u (nog) zien dat de teksten veelal zijn geschreven met Nederlanders als verzekeringnemer en verzekerde. U mag echter, waar u "Nederland" of "Nederlander" ziet staan, "België" of "Belg" lezen.

1. Voor wie is het Goudse Expat Pakket bedoeld?

Deze expatverzekering van De Goudse is een zeer flexibele doorlopende verzekering en is specifiek ontwikkeld voor mensen die langere tijd naar het buitenland gaan. Bijvoorbeeld omdat u uitgezonden wordt door uw werkgever, lokaal werk heeft gevonden of omdat u op eigen initiatief (freelancers, zelfstandige ondernemers, buitenlandse werkgever) buiten België verblijft! Werken in het buitenland is gewenst voor de polis maar u hoeft bij aanvraag van de verzekering nog niet per se te werken, u mag ook nog op zoek zijn naar werk of u oriënteren op mogelijkheden in het buitenland. 

Af te sluiten voor de expat en het gehele gezin. De minimale looptijd is 6 maanden, de aanvraagleeftijd maximaal 60 jaar, het pakket loopt tot maximaal 67-jarige leeftijd.

2. Voordelen van het Goudse Expat Pakket

 • Het is een verzekering met voorwaarden in het Nederlands. Voorwaarden van verzekeringen zijn vaak al ingewikkeld in de eigen taal, laat staan in een andere taal.
 • Omdat er al zo veel te regelen is bij vertrek voor langere tijd naar het buitenland, is het fijn te weten dat de verzekering in handen is van een vertrouwde Nederlandse maatschappij, die al jarenlange ervaring heeft met het verzekeren van expats.
 • In het geval van schade kan men rekenen op een snelle schade afhandeling.
 • 24 uur per dag de beschikking over een hulplijn voor assistentie wereldwijd.
 • In 1 pakket alle verzekeringen die nodig zijn: SOS-hulpverlening, ziektekosten, inboedel, kostbaarheden, particuliere aansprakelijkheid, ongevallen, doorlopende reisbagage.
 • Per onderdeel keuze uit 3 verschillende dekkingsniveaus genaamd; Standaard, Optimaal of Excellent. De dekking mag per onderdeel variëren. 
 • Keuze in hoogte van eigen risico’s: 250 euro of 500 euro (per polis/gezin).
 • Medische behandeling ook mogelijk in België

De voordelen boven een lokale ziektekosten verzekering:

 1. De mogelijkheid om bij ziekte of een bevalling in België te worden behandeld/geholpen.
 2. Terugkeer i.v.m. overlijden van familie (zie voorwaarden voor leeftijdsgrens) is meeverzekerd. Dit is niet het geval bij de lokale verzekeringen.
 3. De dekking is wereldwijd, buiten het woonland, en ook in België tijdens bezoek aan familie, vrienden en in verband met werk. Tussentijds bezoek aan België mag maximaal 90 dagen aaneengesloten per keer zijn.
 4. Dekking loopt door na verhuizing naar een ander land.

In het Goudse Expat Pakket premie- en dekkingsoverzicht staat een overzicht van de mogelijke dekkingen. Hieronder een korte samenvatting:

 

3. Welke dekkingen biedt het Goudse Expat Pakket?

Hieronder vindt u een korte samenvatting van de dekking. Voor een volledig overzicht verwijzen we u naar de voorwaarden, zie het onderdeel "belangrijke documenten" bovenaan deze pagina.

 1. S.O.S. hulpverlening: o.a. dekking medische bijstand & repatriëring (ook na overlijden of begrafenis/crematie ter plaatse), overkomst van familie, retour België vanwege onvoorziene familieomstandigheden, extra reis- en verblijfkosten, opsporings- en reddingsacties, telecommunicatiekosten.
 2. Ziektekosten: (afhankelijk van pakket) o.a. kosten m.b.t. ziekenhuis, specialist, geneesmiddelen, huisarts, bevalling (optimaal en excellent), ook volledige dekking bezoek aan belgië, wereldwijd dekking tijdens reizen.
 3. Tandheelkundige hulp: een extra module die is af te sluiten naast ziektekosten, dekking tot 1500 euro, 80% vergoeding.
 4. Inboedel: zowel wat u laat overkomen als wat u terplekke aanschaft kan worden verzekerd. Huurdersaansprakelijkheid is optioneel mee te verzekeren.
 5. Doorlopende reisbagage en annuleringskosten: Met dit onderdeel is tijdens de reizen de bagage verzekerd en bovendien zijn de annuleringskosten meeverzekerd.
 6. Aansprakelijkheid particulieren: voor schade aan personen en goederen van anderen dan de verzekerde(n).
 7. Rechtsbijstand: dekking voor het verhalen van schade, bij strafzaken en bij geschillen die voortvloeien uit een contract. De excellent dekking biedt ook dekking voor arbeidsrechtelijke geschillen en erfrecht. 
 8. Ongevallen: uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.
 9. Arbeidsongeschiktheid: dit is onderdeel van het verzekeringspakket maar kan niet worden aangeboden aan mensen die niet de Nederlandse nationaliteit hebben. 

Waar geldt de dekking - in welke regio's en landen bent u verzekerd?

De verzekerde is altijd verzekerd in Europa (regio A), dus waar u ook woont, u bent ook in België altijd zonder extra beperkingen verzekerd. De verzekerde regio wordt in eerste instantie bepaald op basis van uw woonland, het land van verblijf.

 1. Regio A: Europa
 2. Regio B: Wereld exclusief Canada, China, Hong Kong, Japan, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten en de V.S. (inclusief regio A)
 3. Regio C: Canada, China, Hong Kong, Japan, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten (inclusief regio’s A en B)
 4. Regio D: V.S. (inclusief regio’s A, B en C)

Dekking A is de voordeligste regio, dekking D de duurste.
U heeft tijdens reizen in een "hogere" regio dekking voor onvoorziene kosten bij ziekte, ongeval en overlijden, wereldwijd.

Voorbeeld - u woont in Maleisië

 • Maleisië = Regio B
 • U heeft volledige dekking in de Regio's A + B
 • In regio's C + D heeft u dekking tijdens reizen (tijdelijk verblijf), bij ziekte, ongeval, overlijden.
 • Wilt u graag ook volledige dekking in Singapore hebben (dus uitgebreider dan alleen dekking tijdens reizen, bv ook voor voorziene/geplande zorg), dan kunt u op aanvraag kiezen voor dekking in regio C.

Uitsluitingen

 • Let er op dat natuurlijk niet "alles" is gedekt. Denk aan beroepen met een verhoogd risico, wedstrijdsport, gevaarlijke sporten. Neem vooraf contact op met ons op om na te vragen of een beroep en/of sport onder de dekking valt. U kunt dit ook in de uitgebreide voorwaarden nazien. Daarnaast zijn er natuurlijk de gebruikelijke uitsluitingen, zoals alcohol en drugsmisbruik en criminele activiteit. Niet de leukste activiteit, maar lees de voorwaarden altijd goed! Dit voorkomt misverstanden en verkeerde verwachtingen.

4. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het Goudse Expat Pakket

U kunt de premies inzien in het premie- en dekkingsoverzicht. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om online een offerte op te vragen. U kunt in de online offerte module uw gegevens en de gewenste verzekeringen en dekkingen invoeren, u krijgt dan op basis van de invoer een offerte, welke ook per wordt toegestuurd.

Goudse Expat Pakket

5. Het aanvragen van de verzekering

Wilt u de verzekering afsluiten? Het afsluiten van het Goudse Expat Pakket kunt u doen door het invullen van het aanvraagformulier dat u als pdf kunt downloaden

Stappenplan:

 1. Open het aanvraagformulier en lees de instructie eerst goed door.
 2. Vul het formulier daarna volledig in.
 3. Stuur het ingevulde formulier per e-mail naar info@johoinsurances.org.
 4. Vergeet niet om een kopie paspoort mee te sturen van de verzekeringsnemer.

Tips bij het invullen van het aanvraagformulier

 • Het aanvraagformulier bevat een uitgebreide instructie - lees deze graag goed door.
 • Op de meeste pdf programma's is dit formulier pdf-invulbaar en hoeft u de formulieren niet meer uit te printen en met pen in te vullen - ook niet voor het plaatsen van een handtekening.
 • Een enkele keer blijkt het formulier helaas niet goed online invulbaar en zult u een ander pdf programma moeten proberen, of toch het formulier moeten printen, invullen, scannen en mailen naar info@johoinsurances.org.
 • Vergeet u niet om een kopie paspoort toe te voegen van de verzekeringsnemer.
 • U mag het aanvraagformulier uiteraard ook versturen per post: JoHo Insurances, Paviljoensgracht 18, 2512 BP Den Haag, Nederland Tel: +31 (0) 88 3214563

 

6. Belangrijke documenten en voorwaarden

Voorwaarden:

Heeft u een vraag over deze verzekering?

(Goudse Expat Pakket)

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Premies vergelijken

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org