Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Overlijdensverzekering

Bij vertrek uit België valt een aantal voorzieningen weg. Allicht ook op het gebied van nabestaandenvoorzieningen. 

In veel landen bestaan er geen wettelijke regelingen die uw nabestaanden van enig inkomen voorzien als u onverhoopt komt te overlijden. Daardoor kan er een enorme terugval in inkomen ontstaan bij overlijden. Een internationale overlijdensverzekering (oftewel een “overlijdensrisicoverzekering” ook wel een "levensverzekering" genoemd) is een mogelijkheid om het wegvallen van inkomen door overlijden op te vangen. Het lastige is; betrouwbare internationale levensverzekeringen zijn schaars. Er zijn maar heel weinig verzekeraars op die markt actief. Dit heeft vooral te maken met lokale wet - en regelgeving waardoor veel verzekeraars terughoudend zijn in het aanbieden ervan. 

 

Er worden verschillende termen gehanteerd voor een overlijdensverzekering: 

  1. Levensverzekering
  2. Overlijdensrisicoverzekering 
  3. Life Insurance
  4. (Term) Life Cover

Wij hebben het in onze informatie, uitingen en aanbod uitsluitend over een overlijdensverzekering. Dit betreft een verzekering die een eenmalige uitkering geeft, ter hoogte van het verzekerde kapitaal, en uitsluitend indien de verzekerde binnen de verzekeringslooptijd komt te overlijden. Er is nooit sprake van vermogensopbouw en een overlijdensverzekering komt nooit tot uitkering zolang de verzekerde persoon nog leeft. 

 

Als 1 van de weinige bemiddelaars in Nederland en België kunnen wij sinds kort een degelijke 'losse' internationale overlijdensverzekering bieden met dekking van het betrouwbare Allianz, voor een ruime doelgroep, tegen eerlijke premies en met een eenvoudige aanvraagprocedure. Lees alles over IEI Life Insurance

Gratis persoonlijk advies van JoHo Insurances

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Stationsweg 2D
2312 AV Leiden
Nederland
T: +31883214561
E: contact@johoinsurances.org