Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Aandachtspunten

Verlies van inkomen door ziekte of ongeval

Wordt u ernstig ziek? Raakt u invalide door een ongeval? Kunt u in geheel niet meer werken? Kunt u slechts maar een klein deel van uw werkzaamheden verrichten? Dan is er grote kans dat u op basis van deze situatie uw werk verliest, en daarmee ook uw inkomen. In België vormen de sociale – en werknemers verzekeringen een vangnet voor het verlies van inkomen. In het buitenland kan dat heel anders liggen!

Zwangerschap in het buitenland

zwanger in het buitenland

Indien er een kinderwens is, is het erg belangrijk om goed verzekerd te zijn voor kosten met betrekking tot zwangerschap en bevalling, en ook de acceptatiecriteria voor het pasgeboren kindje. Bij particuliere ziektekostenverzekeringen / expatverzekeringen is dat namelijk anders geregeld dan in België. Zo is een zwangerschap is namelijk niet altijd (geheel) meeverzekerd, worden pasgeboren kinderen niet bij alle verzekeringen zonder meer geaccepteerd bij aanmelding, en zijn bestaande zwangerschappen bij aanvang van een nieuwe verzekering meestal niet verzekerd. Er is een aantal punten om rekening mee te houden, dit lichten wij toe op deze pagina.

Gratis persoonlijk advies van JoHo Insurances

Vul het adviesformulier in voor een gratis advies dat afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie en plannen.

Vul nu het adviesformulier in voor een gratis persoonlijk advies

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: contact@johoinsurances.org