Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Referentie 6

From: P.E.
To: JoHo Insurances
Sent: Wednesday, September 19, 6:30 PM
Subject: Compliment voor JoHo & De Goudse (ISIS)

Beste,

Jullie horen natuurlijk veel geluiden over de verschillende reisverzekeringen, waaronde die van De Goudse en Elvia. Wij hebben voor 24 maanden de Special ISIS van de Goudse, met Joho als tussenpersoon, afgesloten. Wij hebben deze verzekering toen verkozen boven die van de Elvia omdat ik de voorwaarden iets beter vond klinken (na alle kleine letters gelezen te hebben) maar ook omdat een medewerker van de Joho ons zei dat zijn ervaring was dat De Goudse vaak wat gemakkelijker is met het uitbetalen van declaraties.

Wij hebben na thuiskomst onze declaraties ingestuurd en alles (zonder uitzondering) werd voor 100% vergoed, inclusief de voorgeschreven medicatie. Het bedrag was binnen een week overgemaakt.

We hebben natuurlijk geen vergelijk met bijvoorbeeld Elvia, maar we kunnen andere reizigers aanraden om een verzekering van De Goudse af te sluiten.

Jullie overigens ook bedankt voor het advies wat jullie vooraf, tijdens en na afloop van onze reis hebben gegeven omtrent de ziektekostenverzekering en de te nemen acties.

P.E.

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor