Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling.

Globetrotter verzekering

De Globetrotter Verzekering is een complete reisverzekering die je ook kunt afsluiten als je geen ziektekostenverzekering meer hebt in Nederland. In dat geval kies je voor de optie medische kosten volledig. Je kan echter ook je ziektekostenverzekering laten aanvullen met de optie Medische kosten Aanvullend.

Je kan je met de Globetrotter voor maximaal 2 jaar aaneengesloten verzekeren, waarbij je één tussentijds bezoek voor de gehele periode mee kan verzekeren.

Ga je (wellicht) een stage, vrijwilligerswerk of tijdelijk betaald werk doen?

Het is belangrijk om te weten dat Allianz Global Assistance graag van tevoren wil weten wat je precies gaat doen. Voor bepaalde soorten werkzaamheden geldt namelijk dat je een toeslag moet betalen. Heb je geen toeslag betaalt, dan ben je niet verzekerd.

Op het moment dat je voor vertrek weet dat je een vrijwilligersproject gaat doen, of tijdelijk een baantje hebt, dan kun je dit natuurlijk goed aangeven en kan worden bekeken of je toeslag dient te betalen. Anders is het wanneer je voor vertrek alle opties open wilt houden en spontaan wilt mee gaan helpen bij een project als je dit tegenkomt tijdens je reis. Dit betekent dat je vanuit het buitenland contact moet opnemen om te bepalen of je een toeslag moet betalen. Als je een toeslag moet betalen, dan betaal je die evengoed over de gehele verzekerde periode én er geldt een wachttijd van 3 dagen na het aanpassen van de polis. Houd hier dus rekening mee als je de Globetrotter afsluit om te voorkomen dat je ineens onverzekerd bent.

Korting voor donateurs

JoHo-donateurs krijgen 12% korting op deze verzekering.

De Globetrotter Verzekering omvat de rubrieken:

  • S.O.S. hulpverlenging
  • Reisongevallen
  • Reisbagage
  • Medische kosten (aanvullend en volledig)
  • Rechtsbijstand
  • Aansprakelijkheid

Daarnaast zijn er een aantal (betaalde) extra services die Allianz Global Assistance aanbiedt zoals een SMS Assistant, Luggage Assistent.

Voorvallen zoals diefstal, ziekenhuisopname, of noodgedwongen terugkeer naar Nederland zijn allemaal verzekerd. Ook voor ongevallen bij wintersport en onderwatersport en tijdens werkzaamheden (uitgezonderd werkzaamheden die extra gevaarlijk zijn, zie voorwaarden) ben je verzekerd. Het dekkingsoverzicht bevat de opzet van de dekking en de maximale vergoeding.

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en bedrijven over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214563 
E: info@johoinsurances.org